Bir başka WordPress sitesi

GİSED Türkiye Akıllı Şehirler Ekosistemini KATAR’a Götürüyor

,
2.96K 0

QBIZ DOHA, DOHA teknoloji ve inovasyon ekosistemindeki tüm aktör ve araçların buluştuğu, bilgi, birikim, tecrübe, soru ve sorunların paylaşıldığı, yetki, güç ve fikir sahipleriyle, üretim ve yatırımı destekleyecek projelerin üretildiği, işbirliği alanında soruların cevaplanması, sorunların giderilmesi için aksiyonların alındığı, girişimcilerin, proje ve fikir sahiplerinin, yatırımcı ve girişim sermayesiyle buluştuğu, DOHA teknoloji ve inovasyon sisteminin

sağlıklı ve sürdürülebilir çalışmasını sağlayan teknolojik ürünlerin anlatıldığı, bireyin ve toplumun mutluluğunu, refahını ve çıkarlarını gözeten teknolojilerin tüm boyutlarıyla elealındığı ve organize edildiği uluslararası bir iş zirvesidir.

QBIZ DOHA, Türkiye’nin önde gelen firmalarının en son ürün ve teknolojilerini hızlı bir şekilde büyüyen bir endüstriye göstermelerini mümkün kılıyor. Bölgesel sektör liderlerinin katılımıyla, sergi sahipleri yeni projeler hakkında ilk elden bilgi alırken yeni iş fırsatları yakalamaya çalışıyor. Liderler, inovatörler, BİT uzmanları ve konunun meraklılarının katılacağı QBIZ DOHA, Katar’ın lider BİT işbirliği olacak. QBIZ DOHA, Katar’ın BİT sektörünün büyümesini amaçlayan bir platformdur.

QBIZ DOHA’nın amacı, bilgi temelli akıllı bir ekonomiye doğru çıktığı yolculukta Katar’a eşlik etmektir. Sizleri Katar’ın BİT ortamını yeniden şekillendirme arayışımızda bize katılmaya davet ediyoruz.

QBIZ DOHA, Katar’ın BİT sektörünün isteklerini ve büyüme potansiyelini yansıtmayı amaçlayan bir konferans, sergi, ödüller ve özel teklifleri içerecek. QBIZ DOHA, yalnızca bir sektöre değil, aynı zamanda onu daha yüksek zirvelere taşıyacak teknolojiler ve çözümler benimsemeye hevesli bir ulusa yardım etmeyi amaçlıyor.